Начало Новини Актуално ТВ предаване Инициатива - 6 октомври 2011 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

ТВ предаване Инициатива - 6 октомври 2011 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

Актуално
новини Стара Загора

Семинар на тема Развитие на балнеологията в България. Японският опит се проведе на Старозагорските минерални бани. Форумът е организиран от сдружение Джайка Алумни България, със съдействието на областния управител на Стара Загора Йордан Николов и под патронажа на Посолството на Япония в България. Подкрепа за провеждането на семинара оказа и Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

  • Няма спад в цените на недвижимите имоти в Стара Загора, но има застой на сделките. По темата разговаряме с Красимира Димитрова, представител на една от водещите агенции за недвижими имоти.
  • Сред основните приоритети в работата на Търговско-промишлена палата - Стара Загора е опазването на околната среда и стимулиране и подпомагане на бизнеса при въвеждането на екоиновации. За устойчиво развитие на тези дейности към екипа на работодателската организация се присъедини специалистът по екология Светлозар Димов. Той ще представи приоритетите, по които ще работи в помощ на бизнеса и обществото.
  • ПроКредит Банк със съдействието на Търговско-промишлена палата - Стара Загора проведе информационна среща за представяне на кредит Енергийна ефективност за физически лица. Той се отпуска за ремонт на жилища и инвестиции в енергоспестяващи технологии с цел подобряване на енергийната ефективност на домакинствата и намаляване на разходите за отопление или електричество.
  • Европа Директно подари на старозагорци по случай празника на град - 5 октомври фотоизложба Регенерацията – шанс за устойчиво развитие. Тя е експонирана със съдействието на сдружение Болкан Асист и е част от проект, реализиран с финансовата подкрепа на правителството на Кантон Берн, Швейцария.
  • Инициативен комитет от известни лекари и общественици в Стара Загора организира чествания на живота и подвига на Св. Иван Рилски Чудотворец - покровителя на българския народ, на лекарите, на миньорите и на будителите. Инициативата е в рамките на Европейската година на доброволчеството и рехабилитацията на слуха.


Видеото в сайта на youtube

Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък (през седмица)
от 19:30 часа и 22:00 часа, с повторение в събота от 16:30 часа

Още новини