Начало Новини Актуално ТВ предаване Инициатива - 4 април 2013 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

ТВ предаване Инициатива - 4 април 2013 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

Актуално

новини видео Стара ЗагораСтарозагорци ще участват в референдум за закриването на военно-изпитателния полигон край Змейово на 26 май, решиха общинските съветници. На практика обаче местното допитване с прякото участие на гражданите не може да се осъществи на посочената дата, съобщи председателят на Районната и на Общинската избирателна комисии Таньо Брайков.

  • Общинският съветник от Стара Загора Тихомир Томов ще внесе на заседание на Общинския съвет предложение за прекратяване на концесионния договор между Общината и фирма Нелсен - Чистота ООД, която извършва почистването на града.

  • Катрин Барбер - заместник-посланик на Великобритания в България и Тим Буйсере – търговски аташе в посолството посетиха Търговско-промишлена палата - Стара Загора и разговаряха с председателя Олег Стоилов за възможности за британски инвестиции в региона.

  • Стартира национална кампания за популяризиране на новия програмен период 2014 - 2020 г. и бъдещите възможности за финансиране от програмите на Европейския съюз.

  • В предаването Инициатива ще ви запознаем с двама 25-годишни младежи от Стара Загора Евгени Лишев и Венцислав Съботинов. Те са завършили висшето си образование и са се върнали в родния си град, за да живеят тук и да развиват бизнес. Надяват се да намерят все повече последователи на каузите, в които вярват и защитават.

  • По случай своята 15-годишнина, Ротаракт клуб - Стара Загора направи подарък на жителите и гостите на града. Младите ротарианци възстановиха чешмата на входа на парк Митрополит Методий Кусев (Аязмото), намираща се непосредствено над фонтана с жабките.

илко груев

Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.
Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък (през седмица)
от 22 часа, с повторение в петък от 11 часа и събота от 16 часа

Още новини