Начало Новини Актуално ТВ предаване Инициатива - 31 март 2011 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

ТВ предаване Инициатива - 31 март 2011 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

Актуално
новини Стара Загора

Подготвя се стратегия за развитие на водния сектор. Един от вариантите, които се предлагат в нея, е създаване на Държавен воден фонд. За коментар потърсихме управителя на ВиК - Стара Загора инж. Румен Райков.

  • ТЕЦ Ей И Ес Гълъбово, собственост на американската енергийна компания Ей И Ес (AES), ще започне производство на електроенергия до края на април, но с намалени мощности от 420 мегавата, съобщи Рой Рийд, директор на централата. Пълният капацитет на двата енергоблока е 650 мегавата и целта е да бъде достигнат до края на годината.
  • Областно пътно управление - Стара Загора започна масови проверки на рекламните съоръжения, поставени по пътищата в региона. Констатирани са редица нарушения, като неплащане на такси и незаконно монтирани билбордове.
  • Старозагорската фирма Стандард Профил България, която е сред водещите дружества в Европа за производство на каучукови уплътнители за автомобилната промишленост, инвестира в обучение на своя персонал за въвеждане на системата Ти Пи Ес - Тойота производствени системи.
  • Ще ви разкажем какво представлява зърнената култура сорго и къде намира приложение.
  • Асоциацията на обществените фондации в България награди Дарителите на годината. Събитието се проведе във Варна за пета поредна година.
Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.
Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък (през седмица)
от 19:30 часа и 22:00 часа, с повторение в събота от 16:30 часа

Още новини