Начало Новини Актуално ТВ предаване Инициатива - 30 септември 2010 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

ТВ предаване Инициатива - 30 септември 2010 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

Актуално
ТВ предаване Инициатива

Независимо от икономическата криза, има немалко български фирми, които не само се справят успешно и се развиват, но и разширяват своите пазари, коментира за предаването Инициатива председателят на Българска търговско-промишлена палата Цветан Симеонов. По време на есенния панаир в Пловдив той се срещна с председателите на палатите от страната.

  • От 27 септември до 2 октомври в Пловдив се провежда традиционният Есенен международен технически панаир. В него участват около 1500 компании от 41 държави. Фирмите от Старозагорски регион са 24 - 14 от Казанлък и 10 от областния град.
  • В рамките на подписан меморандум между вътрешните министарства на България и Холандия, в Стара Загора е проведено проучване на проблема със сигурността в района на болничния комплекс. За първи път по инициатива на областната дирекция на МВР в Стара Загора се проведе работна среща за решаване на проблема. На нея се събраха представители на общината, на неправителствени организации и на бизнеса, за да се обедини ресурса за обезопасяването и почистването на рисковия район.

Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора. Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък от 21 часа, с повторения в петък от 12,15 часа и в събота от 16,30 часа.

Още новини