Начало Новини Актуално ТВ предаване Инициатива - 30 май 2013 г., четвъртък (видео)

ТВ предаване Инициатива - 30 май 2013 г., четвъртък (видео)

Актуално

ТВ предаване ИнициативаОбщинският съвет в Стара Загора развали договора с фирма Нелсен чистота ООД. Това е дружеството, което извършва почистването и събирането на битовите отпадъци в Стара Загора и в селата от общината. Решението е, че договорът се разваля от 7 юни тази година, заради неизпълнение на задълженията на дружеството. Започва пряко договаряне за избор на временен изпълнител на дейността.

  • Европейският информационен и иновационен център към Търговско-промишлена палата - Стара Загора съвместно с фондация ГИС - Трансфер център - София, която е партньор в мрежата Enterprise Europe Network, организираха безплатен семинар за старозагорските предприемачи. Той е в рамките на проект EURESP+ (Европейска регионална платформа за екологични услуги).

  • Обществен дарителски фонд - Стара Загора ще отбележи в края на юни 10 години от своето създаване. Екипът на фондацията реализира много полезни проекти и благотворителни инициативи в подкрепа на нуждаещи се хора. На 7 юни фондът ще открие работилница за ортези и протези, реализирана с дарения от Швейцария.

  • Комплекс Зеленият хълм е едно от малкото места в Стара Загора, намиращо се на минути от центъра на града, чрез което можеш да избягаш от градския шум и да се потопиш в спокойствието на природата. Той се намира в сградата, известна като бившата Партийна школа. Сега разполага с нов хотел, ресторант и модерно оборудвана конферентна зала.

илко груев

Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.
• Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък (през седмица)
от 21 часа, с повторение в петък от 11 часа и събота от 16 часа
• Излъчва се в програмата на ТВ Загора в четвъртък (през седмица)
от 22 часа, с повторение в петък от 10 часа

Още новини