Начало Новини Актуално ТВ предаване Инициатива - 3 ноември 2011 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

ТВ предаване Инициатива - 3 ноември 2011 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

Актуално
новини Стара Загора

Сред основните приоритети на България е внедряването на мерки за повишаване на енергийната ефективност. По темата ще чуете коментарите на новоизбрания президент Росен Плевнелиев, на министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков и на председателя на Търговско-промишлена палата - Стара Загора Олег Стоилов.

  • Предлагаме ви първото интервю на новоизбрания кмет на община Стара Загора Живко Тодоров, дадено за екипа на Търговско-промишлена палата – Стара Загора.
  • С управителя на ВиК - Стара Загора инж. Румен Райков разговаряме за технологията и ползите от Пречиствателната станция за отпадъчни води на Стара Загора.
  • На 8 ноември 2011 г. започват дейностите за благоустрояване на кв. Железник в Стара Загора. Дългоочакваният проект е за близо 9 млн. лева, като 95% от сумата е осигурена от ОП Регионално развитие. След изпълнението на проекта, кварталът ще придобие модерна европейска визия.
  • Търговско-промишлена палата - Стара Загора, съвместно с агенция MB Communications, проведе обучение за ефективен маркетинг в социалните мрежи. Участниците в обучението разбраха възможно ли е да се осъществява маркетинг в социалните мрежи с нулев бюджет, но с максимален за фирмата резултат.
  • За три години Службата за съвети в земеделието в Стара Загора е подпомогнала реализирането на проекти за над 20 млн. лева по три мерки от Програмата за развитие на селските райони.


Видеото в сайта на youtube

Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък (през седмица)
от 19:30 часа и 22:00 часа, с повторение в събота от 16:30 часа

Още новини