Начало Новини Актуално ТВ предаване Инициатива - 3 март 2011 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора

ТВ предаване Инициатива - 3 март 2011 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора

Актуално
ТВ предаване Инициатива

Водещи експерти ще представят възможности за финансиране на проекти в областта на енергийната ефектимвност и възобновяемите енергийни източници. Форумът ще се проведе на 10 март от 9 до 16,30 часа в голямата зала на регионална библиотека Захарий Княжески в Стара Загора.

  • Сдружението на италианските предприемачи в България Конфиндустрия България и Търговско-промишлена палата - Стара Загора обсъдиха конкретни възможности за сътрудничество по отношение на работа по съвместни проекти и инициативи и организиране на бизнес срещи между членовете на двете работодателски структури.
  • На 31 март 2011 г. изтича крайният срок за подаване на годишните отчети за образувани производствени и опасни отпадъци в Регионалната инспекция по околната среда и водите - Стара Загора.
  • В Стара Загора е базиран офисът за Централна и Източна Европа на ФЛЕЪР - глобалната организация за борба с организираната престъпност и корупцията.
  • Загорка АД дарява 100 000 лв. чрез публични проекти в полза на старозагорци, насочени към образование, здраве и екология.
Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.
Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък (през седмица) от 19:30 часа и 22:00 часа, с повторение в събота от 16:30 часа

Честит Трети март, българи!

Още новини