Начало Новини Актуално ТВ предаване Инициатива - 3 май 2012 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

ТВ предаване Инициатива - 3 май 2012 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

Актуално
новини видео Стара Загора

Стара Загора беше домакин на Ротари Експо 2012. Изложението е форум, който показва бизнеса на ротарианци от България, а сред участниците имаше и Ротари клубове от Балканските страни. Със свои щандове в Mall Galleria Стара Загора участваха 150 ротарианци - представители на различни Ротари клубове и ръководители на фирми от България и Гърция.

  • Народният представител Иван Колев съобщи при откриването на Ротари Експо 2012 инициатива за изграждане на Китайски логистичен център в Стара Загора, по която той работи с евродепутата Илиана Иванова. В предаването Инициатива ще научите и подробностите.
  • Стандард Профил България АД - дружеството, което произвежда пълната гама каучукови уплътнения за автомобилната индустрия, стартира нова социално-отговорна инициатива. С нея се цели служителите да получат допълнителни стимули и признание за своя труд.
  • Първият в страната от веригата здравни фитнес центрове Pure Fiteness се намира в Стара Загора, в Mall Galleria. През тази седмица Pure Fiteness отпразнува първия си рожден ден с ефектно тържество. Демонстрации на научените техники и танци направиха отделните класове заедно със своите треньори, а рождениците почерпиха с вкусна торта.

 


Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък (през седмица)
от 19:30 часа, с повторение в петък от 11:00 часа и събота от 16:00 часа

Още новини