Начало Новини Актуално ТВ предаване Инициатива - 28 юни 2012 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

ТВ предаване Инициатива - 28 юни 2012 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

Актуално

новини видео Стара Загора

В община Стара Загора се извършват ремонти на улици и четвъртокласни пътища. До края на годината ще бъдат монтирани нови 4 светофарни уредби на възлови места в областния град, които ще регулират трафика и ще облекчат пешеходците.

  • С най-голям потенциал сред възобновяемите източници на енергия в Старозагорски регион е биомасата - продукт от животновъдството, твърдите селскостопански отпадъци и най-вече - от горите. Този ресурс стои неизползваем, а може да се превърне с евтино и екологично чисто гориво. По темата разговаряме с управителя на фирма Клас Бойчев - Мартин Бойчев.
  • С влизането в сила на измененият и допълненията в движение по пътищата от 26 юни допустимата скорост по автомагистралите в България се повишава с 10 км/час и става 140 км/час.
  • Спортът може да бъде печеливш бизнес като прави реклама на съответния град, която от своя страна привлича туристи. За целта е необходима добра база. Ръководството на община Стара Загора работи в тази посока. Подробностите - от кмета Живко Тодоров.

 

 


Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък (през седмица)
от 21 часа, с повторение в петък от 11 часа и събота от 16 часа

 

Още новини