Начало Новини Актуално ТВ предаване Инициатива - 25 октомври 2012 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

ТВ предаване Инициатива - 25 октомври 2012 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

Актуално

новини видео Стара Загора

Чрез разширен репортаж телевизионно предаване Инициатива ви прави съпричастни с провелия се в Стара Загора Фестивал на виното и културното наследство Августиада в Стара Загора. Посетителите на първото издание на фестивала имаха възможност да дегустират близо 200 вида вина и да гласуват за предпочитаното от тях.

  • Проектният мениджър на Българска банка за развитие Илия Йовчев представя актуални финансови инструменти, от които могат да се възползват българските предприемачи. Интервюто дава информация и за възможностите, които предлагат Българската банка за развитие и партньорът ѝ Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

  • Срокът на безплатното обучение чрез ваучери по програмата Аз мога повече, се удължава до 31 декември 2014 година заради големия интерес. Желаещите имат възможност да повишат професионалната си квалификация, да подобрят езиковите си умения и компютърна компетентност в удобно за тях време. Дългогодишен успешен опит в тази дейност има Центърът за професионално обучение при ЦИЕС - Стара Загора.

  • Търговско-промишлена палата - Стара Загора организира семинар на тема Управление на отпадъците. Той ще се проведе на 1 ноември от 9,30 до 12,30 часа в хотел Мериан палас. Презентации ще направят експерти от Изпълнителна агенция по околна среда, РИОСВ - Стара Загора и Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

 

 


Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък (през седмица)
от 22 часа, с повторение в петък от 11 часа и събота от 16 часа

 

Още новини