Начало Новини Актуално ТВ предаване Инициатива - 24 април 2014 г., четвъртък (видео)

ТВ предаване Инициатива - 24 април 2014 г., четвъртък (видео)

Актуално

ИнициативаВ Търговско-промишлена палата - Стара Загора бяха представени възможностите за търговско и икономическо сътрудничество с Иран. В срещата участваха председателят на Палатата Олег Стоилов, президентът на Ирано-българската бизнес асоциация Саид Хадеи, членовете на ръководството на организацията - Амир Хадеи и Александър Александров, и представители на повече от 20 фирми от Стара Загора.

  • Камарата на частните съдебни изпълнители организира Ден на отворените врати в 7 града в страната, сред които е и Стара Загора. Една от целите на информационната кампания е да повиши правната култура на хората в областта на съдебното изпълнение. Беше разяснено как се пристъпва към него, кой постановява решенията, какви са правата на длъжниците и на кредиторите.

  • 15 браншови организации, сред които Националната асоциация на зърнопроизводителите, излязоха с обща позиция, с която изразяват силно недоволство от начина, по който се взимат решения за прилагане на схеми за подпомагане на селското стопанство през новия програмен период. Зърнопроизводителите изразяват притеснения и по отношение на мярката за модернизация на селските стопанства, защото средствата по нея били намалени четири пъти за периода 2014 - 2020 г.

  • Традиционното пролетно почистване на Стара Загора на 26 и 27 април дава възможност не само да придадем приветлив вид на града, но и да се освободим от ненужни мебели и негодна битова техника. Фирмите, които са ангажирани с тази дейност, ще ги извозят в удобно за вас време от дома ви, напълно безвъзмездно. В предаването Инициатива ще получите още полезни съвети как по регламентиран начин да предаваме излезлите от употреба вещи и стари автомобили.

 

Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.
• Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък, 24 април
от 21 часа, с повторение в петък от 11 часа и събота от 16 часа
• Излъчва се в програмата на ТВ Загора в четвъртък, 24 април
от 22 часа, с повторение в петък от 10 часа

 

Още новини