Начало Новини Актуално ТВ предаване Инициатива - 23 юни 2011 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

ТВ предаване Инициатива - 23 юни 2011 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

Актуално
новини Стара Загора

Възползват ли се старозагорци от услугите, които извършват фирмите Екобатери АД, Елтехресурс АД и Екобулкар АД за разделно събиране, оползотворяване и обезвреждане на отпадъци от негодни за употреба батерии и акумулатори, излязло от употреба електрическо и електронно оборудване и бракувани моторни превозни средства.

  • В предаването Инициатива ще ви започнаем с уникален за България продукт. Това е сайтът за социологически и маркетингови проучвания askem.net. Чрез него предприемачите имат възможност за директен контакт със своите потребители, от които да получават  обратна връзка.
  • 2011-та е обявена за Европейска година на доброволчеството. Неправителствени организации в Стара Загора обединиха потенциала си, за да реализират поредица от доброволчески кампании с голям ефект за цялото общество. Техните усилия са насочени към децата и младите хора.
  • Интересни изложби и инициативи подготвя Регионалният исторически музей в Стара Загора за своите гости през летния сезон. Основната цел е да се популяризира градът като атрактивна културно-историческа туристическа дестинация.


Видеото в сайта на youtube

Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък (през седмица)
от 19:30 часа и 22:00 часа, с повторение в събота от 16:30 часа

Още новини