Начало Новини Актуално ТВ предаване Инициатива - 22 септември 2011 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

ТВ предаване Инициатива - 22 септември 2011 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

Актуално
новини Стара Загора

По много показатели българското земеделие е сред водещите в Европа и до известна степен това става с подкрепата на държавата, заяви за ТВ предаване Инициатива председателят на Националната асоциация на зърнопроизводителите в България Радослав Христов. По-високите добиви са тази година са отлична новина.

  • В предаването Инициатива - външна продукция на Търговско-промишлена палата, излъчвано по Телевизия Стара Загора - ще ви представим намеренията на министерството на културата, свързани с развитие на културния туризъм в Стара Загора. По темата има взаимодействие между общините, областна администрация и организации, сред които водещо място има и търговската палата. Има обаче и несвършена работа от страна на местните власти. Към тях препоръки отправя  зам.-министърът на културата Тодор Чобанов, който посети мегалита край Бузовград.
  • Областна администрация – Стара Загора спечели проект Европейско сътрудничество чрез мобилност за успешно професионално развитипо Програма "Учене през целия живот", финансиран от ЕС. Проектът е на стойност 23 хил. евро. Чрез него  10 служители на областна администрация ще повишат своите умения и компетентности в сферата на регионалното развитие и ефективната подготовка и управление на проекти.
  • Екипът на Търговско-промишлена палата – Стара Загора започна работа по подготовката на поредния 11-и брой на годишното периодично издание Икономически годишник на регион Стара Загора – 2012.
  • В предаването Инициатива ще ви информираме и за важни за бизнеса предстоящи събития.


Видеото в сайта на youtube

Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък (през седмица)
от 19:30 часа и 22:00 часа, с повторение в събота от 16:30 часа

Още новини