Начало Новини Актуално ТВ предаване Инициатива - 22 март 2012 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

ТВ предаване Инициатива - 22 март 2012 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

Актуално

новини видео Стара Загора

Ръководството на Община Стара Загора работи активно за създаване на благоприятни условия за развитие на бизнеса и за привличане на инвестиции. За реализирането на важни проекти ще разчита и на финансиране по национални и европейски програми  и на публично-частното партньорство.

  • На 31 март изтича крайният срок за монтиране на системи за измерване на нивото на горивата в резервоарите на бензиностанциите. На тази дата ще затворят много малки обекти и много хора ще останат без работа, категоричен е Динко Дедев - основател на сдружението на собствениците на малки и средни бензиностанции.
  • Мярка 141 Подпомагане на полупазарни стопанства по Програмата за развитие на селските райони е в помощ на дребни земеделски производители и към нея има сериозен интерес. Тя ще бъде отворена за прием на проекти на 26 март 2012 година.
  • Последните минути също са посветени на темата за спорта и здравето. В Мол Галерия в Стара Загора се намира първият в България здравен фитнес от най-голямата верига за Централна и Източна Европа - Pure Fitness. Той разполага с модерно оборудвани зали със 74 уреда от последно поколение.

 

 


Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък (през седмица)
от 19:30 часа, с повторение в петък от 11:00 часа и събота от 16:00 часа

Още новини