Начало Новини Актуално ТВ предаване Инициатива - 2 май 2013 г., четвъртък (видео)

ТВ предаване Инициатива - 2 май 2013 г., четвъртък (видео)

Актуално

ТВ предаване ИнициативаЖител на кв. Три чучура - север в Стара Загора подаде сигнал за сеч на дървета, извършвана от представители на ромското население. От Държавно горско стопанство увериха, че става въпрос за регламентирана санитарна сеч. Установи ли нарушения Инспекторатът към Общината?

  • Над 300 души, регистрирани в Дирекция Бюро по труда - Стара Загора, се включиха в Трудовата борса за технически специалисти. Те проведоха директни срещи с представители на около 30 фирми, предлагащи общо 150 свободни работни места.

  • Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия Лубор Байер в Стара Загора е успешен пример за подготовка на млади специалисти, отговарящи на нуждите на бизнеса от кадри.

  • Прогрес АД, който е в структурата на Холдинг Загора, реализира проект Безопасен труд, здрави служители, висока производителност. Той е на стойност 120 000 лева, от които 96 000 лева са безвъзмездно финансиране по Оперативна програма Развитие на човешките ресурси.

  • Фирма Чахов от Стара Загора получи награда за корпоративна социална отговорност за благотворителното масово бягане Ела и спортувай.

  • Над 400 деца от 15 спортни клуба участваха в Детски игри Старозагорски олимпийски надежди. Те се провеждат за втора поредна година и са единствените по рода си в страната. Спортният празник е организиран от Граждански клуб ЛИПА.

   

Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.
• Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък (през седмица)
от 21 часа, с повторение в петък от 11 часа и събота от 16 часа
• Излъчва се в програмата на ТВ Загора в четвъртък (през седмица)
от 22 часа, с повторение в петък от 10 часа

Още новини