Начало Новини Актуално ТВ предаване Инициатива - 19 ноември 2009 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

ТВ предаване Инициатива - 19 ноември 2009 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

Актуално

Европейският информационен и иновационен център - Стара Загора проведе безплатен семинар за малки и средни предприятия, които проявяват интерес към иновационни проекти.

  • Официална и бизнес делегация от Стара Загора участва в бизнес форум във Виена, на който бяха представени икономиката, бизнес климата и сфери за инвестиции в административните области Стара Загора и Плевен.
  • Стара Загора е град с голям потенциал и иновативен опит, което е изключителна предпоставка да се печелят сериозни проекти. Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев.
  • Областният управител на Стара Загора Йордан Николов приложи непопулярна до сега мярка, която обаче, е пряко насочена към целесъобразното използване на държавна собственост.
  • Центърът за изпитване и европейска сертификация в Стара Загора спечели безвъзмездно с проект по програма ФАР уникално за Балканите оборудване за изпитване на реакция за огън на строителни продукти.
  • Наш събеседник в предаването Инициатива е новият изпълнителен директор на Многопрофилната болница за активно лечение Проф. д-р Стоян Киркович в Стара Загора - д-р Николай Колев.
  • Експедицията, ръководена от археолога Веселин Игнатов от Историческия музей в Нова Загора, направи уникално откритие по време на разкопки на могила в село Караново.
Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.
Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък от 21 часа, с повторения в петък от 12,15 часа и в събота от 16,30 часа.

Още новини