Начало Новини Актуално ТВ предаване Инициатива - 17 ноември 2011 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

ТВ предаване Инициатива - 17 ноември 2011 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

Актуално
новини видео Стара Загора

Кметът на община Казанлък Галина Стоянова ще работи в тясно сътрудничество с градоначалника на община Стара Загора Живко Тодоров. Един от акцентите е популяризирането на културно-историческото наследство и привличането на туристи.

  • Преди 20 години, през 1991 г., е учредено сдружението Търговско-промишлена палата - Стара Загора. Целта му е да защитава интересите на фирмите и да подпомага развитието на икономиката в региона. Юбилеят ще бъде отбелязан на 25 ноември 2011 г. В предаването Инициатива ви разказваме за историята и дейността на Палатата.
  • Новият собственик на ТЕЦ КонтурГлобал Марица изток 3 - американската компания КонтурГлобал ще инвестира около 28 млн. лева в екология. Компанията си поставя за цел да изнася електроенергия в Турция.
  • Зърнопроизводителите са в протестна готовност, заради неизпълнени ангажименти от страна на правителството към подписаното споразумение с браншовите организации в селскостопанския сектор. Според споразумението сумата, предвидена в бюджета на България, трябваше да бъде 570 млн. лева, а в момента тя е 340 млн. лева.
  • В Стара Загора гостува първата жена Дистрикт Говерньор (президент) на Ротари България Анелия Дошева. Тя съобщи, че през ротарианската 2011 - 2012-а година ще се акцентира на работата с младите хора и на борбата с неграмотността.


Видеото в сайта на youtube

Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък (през седмица)
от 19:30 часа и 22:00 часа, с повторение в събота от 16:30 часа

Още новини