Начало Новини Актуално ТВ предаване Инициатива - 17 февруари 2012 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

ТВ предаване Инициатива - 17 февруари 2012 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

Актуално

новини видео Стара Загора

В Стара Загора работи първата в България Асоциация за правна защита на фирмите. Една от основните ѝ цели е да инициира предложения за законодателни промени, които да създадат по-добра и лоялна среда за развитие на бизнеса, и които реално да противодействат на данъчните злоупотреби.

  • Нови изисквания, влезли в сила от 1 януари 2012 г., са непосилни за собственици на малки соларни централи и ги поставят пред фалит. Стефан Динев има фотоволтаично съоръжение в село Горно Ботево и разказа за проблема, от който са засегнати над 300 фирми в сектора, пред нашия екип.
  • Ваня Тутова - ръководител сектор Човешки ресурси в Стандард Профил България е носител на приза Мениджър човешки ресурси за 2011 г. за въведени и успешно работещи иновативни практики в дружеството.
  • Гръбнакът на всяка държава е икономиката. За да има качествено производство са необходими квалифицирани кадри, от каквито има недостиг в много сектори. Освен това и самите специалисти трябва да са мотивирани да повишават в крак с предизвикателствата своята квалификация и умения.
  • Агенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора започна работа по проект, финансиран по програма Обучение през целия живот на Главна дирекция Образование и култура на Европейската комисия. Целта му е социални предприемачи да имат възможността да участват в онлайн обучениe по стратегическо планиране.
  • Във Фитнес Пюр, който се намира в Мол Галерия в Стара Загора, стартира амбициозна кампания под надслов Живей здравословно с Пюр. Нейни инициатори са спортният педагог Мария Малкоданска и Мариана Баликова от отдел Корпоративни клиенти. Двете дами искат все повече хора и особено децата да спортуват за здраве.Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък (през седмица)
от 19:30 часа и 22:00 часа, с повторение в събота от 16:30 часа

Още новини