Начало Новини Актуално ТВ предаване Инициатива - 16 септември 2010 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

ТВ предаване Инициатива - 16 септември 2010 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

Актуално

ТВ предаване ИнициативаВ Стара Загора се проведе заключителен Информационен ден по проекта Европейско сътрудничество за европейски просперитет, финансиран по ОП Регионално развитие на Европейския съюз. Той се изпълнява от Търговско-промишлена палата - Стара Загора, в партньорството на администрацията на италианската провинция Терни и на областна администрация Стара Загора.

Проектът е уникален за България, защото за първи път се изготвя детайлен анализ на потенциала на алтернативните източници на енергия във всяка една община в региона на Стара Загора.

  • Регионален исторически музей - Стара Загора очаква много посетители в своите обекти на 24 и 25 септември, когато ще се състои инициативата Нощ на музеите и галериите. Тя е в рамките на Европейските дни на наследството, които се отбелязват в над 40 държави.
Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора. Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък от 21 часа, с повторения в петък от 12,15 часа и в събота от 16,30 часа.

Още новини