Начало Новини Актуално ТВ предаване Инициатива - 14 юни 2012 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

ТВ предаване Инициатива - 14 юни 2012 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

Актуално

новини видео Стара Загора

Казусът с Автобусни превози - Стара Загора все още остава нерешен. В момента се прави проверка на изпълнението на приватизационния договор, след което ще стане ясно и бъдещето на договора за превози между фирмата и Общината.

  • Представителна делегация от Стара Загора, в която участваха кметът Живко Тодоров, председателят на Общинския съвет Емил Христов, председателят на Търговско-промишлена палата Олег Стоилов, Георги Симеонов - директор на дирекция Устойчиво развитие и евроинтеграция в общината, Мариана Пенчева - директор на гимназия Максим Горки - Стара Загора и бизнесмени, беше на официално посещение в Самара по случай Празниците на града.
  • Търговско-промишлена палата - Стара Загора проведе ежегодното Общо събрание на членовете. С единодушие бяха приети отчетите за дейността на организацията за 2011 г., докладите на Управителния и на Контролния съвет и Насоките за работа през настоящата година.
  • Експерт от Областния информационен център в Стара Загора представя условията за кандидатстване по проекта Енергийно обновяване на българските домове.
  • Панхим ООД - Стара Загора откри официално нов модерен цех за многостенни листове от поликарбонат. Дружеството е сред водещите в Европа и единствен производител в България на плексиглас и на гранули от полиметилметакрилат.

 

 


Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък (през седмица)
от 21 часа, с повторение в петък от 11 часа и събота от 16 часа

 

Още новини