Начало Новини Актуално ТВ предаване Инициатива - 14 октомври 2010 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

ТВ предаване Инициатива - 14 октомври 2010 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

Актуално
ТВ предаване Инициатива

Директори на Регионални ветеринарно-медицински служби искат да бъде създадена зоополиция за противодействие на нелегалната търговия с животни, които не са маркирани и регистрирани. Това създава предпоставки в кланици да попада некачествено и заразено месо, което стига до крайния потребител.

  • Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков откри рехабилитирания блок 6 и двата нови стъклопластови комина за сероочистващите инсталации на блокове 7 и 8 на ТЕЦ Марица изток 2.
  • Строителството на трасето на автомагистрала Тракия от Стара Загора до Карнобат се движи по план, дори дейностите по лот 2 и лот 3 са изпреварили графика. Това установи проверка, извършена с хеликоптер от премиера Бойко Борисов и министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев.
  • До края на следващата година ще заработи единен електронен регистър на лицензираните центрове за професионално обучение и електронна платформа. Тя ще осигури на бизнеса и на гражданите бърз достъп до административни услуги, предлагани от Национална агенция за професионално образование и обучение.
Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора. Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък от 21 часа, с повторения в петък от 12,15 часа и в събота от 16,30 часа

Още новини