Начало Новини Актуално ТВ предаване Инициатива - 12 април 2012 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

ТВ предаване Инициатива - 12 април 2012 г., четвъртък, Телевизия Стара Загора (видео)

Актуално

новини видео Стара Загора

Посланикът на САЩ в България Дмеймс Уорлик посети заедно с председателя на КНСБ Пламен Димитров най-голямото въгледобивно дружество у нас Мини Марица изток. Дипломатът изрази надежда, че ръководството и синдикатите, които отново ще седнат на масата за преговори, че ще постигнат разумно споразумение, за да не се стига до нови стачни действия.

  • Търговско-промишлена палата - Стара Загора, съвместно с регионалния клон на Стемо ООД и SAP България, организира представяне на Системи за управление на бизнеса, които могат да бъдат ползвани под наем.
  • В навечерието на Великденските празници сред често задаваните въпроси е колко струва агнешкото месо. В магазините в Стара Загора цената се движи между 12 и 13 лева, а на живо тегло е около 7 лева.
  • Хранинвест - Хранмашкомплект - Стара Загора е успешен пример за това как дружеството в годините на глобалната икономическа кризата постига добри резултати и работи с утвърдени световни компании.
  • Служителите на регионална библиотека Захарий Княжески в Стара Загора изпратиха отворено писмо до премиера и до министрите на културата и на финансите, в което настояват за достойно възнаграждение на труда им. Те искат и ясни стандарти за финансово обезпечение на дейността.
  • Дни преди Великден децата от малките групови домове от семеен тип в Стара Загора направиха подарък на своите съграждани. В продължение на два дни те боядисваха яйца в детския отдел на pегионалната библиотека Захарий Княжески. С тях украсиха дърво в парк Пети октомври, за да могат всички да им се радват.

 


Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък (през седмица)
от 19:30 часа, с повторение в петък от 11:00 часа и събота от 16:00 часа

Още новини