Начало Новини Актуално TRUCK EXPO 2022 започва на 16 юни в Международен панаир Пловдив

TRUCK EXPO 2022 започва на 16 юни в Международен панаир Пловдив

Актуално

Най-голямото международно изложение на тежкотоварни автомобили с инвестиционно предназначение за България TRUCK EXPO 2022 ще се проведе от 16 до 18 юни в Международен панаир Пловдив.

На повече от 20 000 кв. м. открити изложбени площи ще бъдат представени най-модерните камиони, автобуси, лекотоварни автомобили и специализирани превозни средства на водещите световни марки. Това е 5-ото издание на изложението, което се провежда за втори път в Пловдивския панаир. Организатори на форума са Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП). Чудесната панаирна инфраструктура в голям индустриален център, какъвто е Пловдив, е водещият мотив да предпочетем пловдивския панаир, споделят организаторите на изложението.

Официалното откриване на TRUCK EXPO 2022 ще се състои на 16 юни 2022 г., четвъртък, от 11 часа пред палата №6.

В изложението се включват световни брандове тежкотоварни автомобили с най-новите модели, технологии и оборудване в категория N1, както и производители на ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи за товарни автомобили, оборудване и екипировка. Своите продукти и услуги представят водещи фирми за сервизното обслужване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи. Банки, застрахователни компании и вериги бензиностанции ще презентират съпътстващи автомобилната индустрия финансови инструменти и продуктови изделия.

Новите товарни автомобили са истинско чудо на инженерни разработки и дизайн, което професионалистите ще могат да разгледат и да изпробват в тест-драйв. Разнообразие от презентации и ексклузивни събития в рамките на изложението ще представят най-актуалните новини от индустрията. Акценти са новите системи за задвижване, навлизането на чисти и алтернативни горива в товарните превозни средства за къси и дълги разстояния, системи и оборудване за свързаност, улеснения при шофиране, безопасност, сигурност и комфорт на пътя.

Превозът на пътници и товари е флагман за иновациите в транспорта и двигател на икономиката, който широката публика, професионалистите и изложителите следят и чакат с нетърпение. Очаква се тази година посетителите на TRUCK EXPO да надхвърлят 10 000 души, съобщиха от пресцентъра на Международен панаир Пловдив.

Работно време за посетители:

16 юни и 17 юни от 10:00 до 18:00 часа

18 юни от 10:00 до 16:00 часа

 

Паркинг за посетители: паркинг юг - булевард Марица

Вход: Централен вход на бул. Цар Борис III Обединител

Вход между палати 3 и 4 - булевард Марица

 

Входът е свободен при регистрация на линка: https://truckexpo.eu/visitors/registration-2.html

 

Още новини