Начало Новини Актуално Тридневен събор на българското земеделие организира МЗХ

Тридневен събор на българското земеделие организира МЗХ

Актуално

Тридневен Събор на българското земеделие организира Министерство на земеделието и храните. Изложението е под патронажа на министъра на земеделието д-р Мирослав Найденов и ще се проведе от 26 до 28 юли т.г., от 10 до 20 часа всеки ден пред сградата на Министерство на земеделието и храните на бул. Христо Ботев.

Поканени чрез техните браншови камари и организации са земеделски производители от цялата страна без ограничения на произвежданите от тях продукти в различните сектори на земеделието и свързаните с него области.

Постъпилите заявки за участие до този момент са от изложители на пчелен мед, вино, биологични продукти, млечни и месни продукти, услуги и продукти за земеделските производители, съобщиха от пресцентъра на земеделското министерство. По време на тридневния събор изложителите по тяхна преценка ще могат да предлагат мостри и информационни материали за произвежданите от тях продукти и услуги, както и ще могат да извършват продажба с тях. Министерство на земеделието и храните ще участва като във фоайето на централната сграда на министерството бъдат разположени щандове за информация на земеделските производители от различните дирекции на МЗХ.
Заявки за участие: mpchelinska@mzh.government.bg

Още новини