Начало Новини Актуално Три коли се сблъскаха на опасно кръстовище в Стара Загора

Три коли се сблъскаха на опасно кръстовище в Стара Загора

Актуално

Три леки коли се блъснаха челно сутринта на 25 август на старозагорското кръстовище на улиците "Васил Левски" и "Цар Иван Шишман". При инцидента контузна рана на челото е получила 23-годишна жена. Оказана й е амбулаторна медицинска помощ.

От пресцентъра на ОД на МВР - Стара Загора, информираха, че водачът на лек автомобил "Сеат Толедо" е отнел предимството на движещия се в посока запад по ул. "В. Левски" таксиметров автомобил "Шевролет Калос", пише вестник Старозагорски новини. От удара отклонилият се автомобил "Сеат Толедо" се удря в предната част на спряла в северната част на кръстовището кола "Алфа Ромео". Не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите и по случая продължава да работи сектор "Пътна полиция" - Стара Загора.
"Това не е първата катастрофа на това кръстовище. Работя в офис наблизо и вече 7 години не е минала година без да станат няколко катастрофи", коментира пред наш репортер очевидец на случката. За да се избегнат жертви и още подобни случаи, старозагорецът е на мнение, че е крайно време да се предприемат някакви мерки и може би най-удачното е да се изградят гърбици преди въпросното място.
Кръстовището на ул. "Васил Левски" и "Цар Иван Шишман" е и едно от най-натоварените в града, а в непосредствена близост до него има училище и църква.

Още новини