Начало Новини Актуално Тракийският университет обяви платено обучение

Тракийският университет обяви платено обучение

Актуално

След като се изпълни държавният план-прием за учебната 2011/2012 г. въз основа на свободния капацитет, академичното ръководство на Тракийския университет определи прием за платено обучение по някои специалности - уточни за медията ни проф. Кина Сивкова, зам.-ректор по учебната дейност. - Вече се записаха 40 студенти в Педагогическия факултет и по няколко души от наличните възможности.

6 са свободните места в специалността "Аграрно инженерство". Годишната такса е 2294 лв. Формата на обучение е редовна. 12 са допълнителните места за редовно обучение в специалността "Агрономство". Таксата е 3680 лева, пише вестник Старозагорски новини.
За "Екология и опазване на околната среда" редовно обучение има 7 места. Таксата е 2294 лева на година.
36 са бройките в специалността "Зооинженерство" при годишна такса 3680 лв. 6-има могат да кандидатстват за същата специалност задочно срещу такса от 1693 лева.
3 са бройките за специалност "Медицина" при такса 7464 лева. Кандидатстването е с оценките от успешно издържани през текущата година кандидатстудентски изпити по биология и химия.
За специалността "Управление на здравните грижи" мястото е едно. Таксата е 1081 лв. В специалността "Ветеринарна медицина" свободните места са 19, таксата е 3820 лв.
Във филиала на ТрУ в Хасково има места за 5 акушерки и 5 медицински сестри с 4265 лв. такса.
Документите - диплом, лична карта и кандидатстудентска такса от 30 лв., се подават в Ректората на Тракийския университет.

Още новини