Начало Новини Актуално Традиционното изложение „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО” се открива на 5 октомври в ЦУМ, София

Традиционното изложение „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО” се открива на 5 октомври в ЦУМ, София

Актуално

EKБългарската търговско-промишлена палата организира 18-тото издание на търговското изложение ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО от 5 до 17 октомври в ЦУМ - София. Участие ще вземат над 30 фирми - производители, търговци, предприемачи, които предлагат различни български продукти в следните области: козметични продукти, облекло, трикотажни изделия, обувки, чанти, бижута, стоки за бита и други. 80 % от участниците са малки фирми.

Изложението събира на едно място само български производители и търговци. Разположено в сърцето на Столицата, то предоставя възможност за директна среща на бизнеса с потребителя.

Само по време на изложението ще може да се закупят разнообразни продукти от малки български фирми, които представят своите изделия само по изложения.

Ще бъдат представени най-новите колекции спортни и елегантни облекла за есенния и зимния сезон на атрактивни цени, както чанти и обувки от естествена кожа. Посетители ще научат за полезните съставки на зеолита и копривата и как да се използват в ежедневието. Шалове от шифон, вълна, коприна, полар и бандани от спандекс ще откриете на щанда на фирма от Варна. В духа на българските традиции и идентичност ще се предложат на посетителите фолклорни колекции ризи, блузи, поли, рокли, бодита с бродирани етно елементи. Kозметика и хранителни добавки с екстракти от охлюв Helix aspersa също са включени в експозицията.

Заповядайте от 5 до 17 октомври в ЦУМ, Централен вход, ет. 1. Доверете се на българското!

Работно време от 10 до 19 часа. Вход: Свободен.

За допълнителна информация: БТПП, Център за професионално обучение, преводи, консултации и фирмено обслужване
Милен Моллов - мениджър на изложението
Тел.: 02/ 989 72 40 GSM: 0883 488 602
Email: fairs1@bcci.bg Web: http://www.bcci.bg/bulgarian/fairs.html
https://www.facebook.com/DovereteSeNaBulgarskoto

Още новини