Начало Новини Актуално ТПП - Стара Загора проучва мнението на бизнеса във връзка с Общинския план за развитие

ТПП - Стара Загора проучва мнението на бизнеса във връзка с Общинския план за развитие

Актуално

ТПП - Стара Загора проучва мнението на бизнеса във връзка с Общинския план за развитиеТърговско-промишлена палата - Стара Загора проучва мнението на представителите на бизнеса, чрез кратка анкета, във връзка с подготовката на Общински план за развитие на община Стара Загора.

Той е основен инструмент за управлението на общината през следващия програмен период (2014 - 2020 г.). За да бъде ефективен, планът трябва да е разработен съвместно с всички заинтересовани страни. Финансирането по проектите от националните и европейските програми трябва да бъде заложено при подготовката на плановете за общинско и за регионално развитие. Тази дейност може да бъде успешна само с активното участие на частния сектор.

Настоящото проучване има за цел да провокира представителите на бизнеса да представят свои идеи за дефиниране на конкретни проектни предложения и за изграждане на виждане за развитие на община Стара Загора.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора се обръща с молба към предприемачите, в близките дни да изпратят попълнената анкетна карта на имейл: info@chambersz.com или на факс 042 626297 и 042 626033.

Още новини