Начало Новини Актуално Тотализаторът финансира спортна площадка в Стара Загора

Тотализаторът финансира спортна площадка в Стара Загора

Актуално
БСТ ще финансира спортна площадка в Стара Загора

Вторият за годината специален тираж на играта 6/49 на Български спортен тотализатор (БСТ) ще се проведе тази неделя, 27 февруари 2011 г., съвместно с Община Стара Загора. Средства от него ще бъдат предоставени за изграждане на спортна площадка в Гимназия с преподаване на чужди езици Ромен Ролан в Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на общината.

В специалните тиражи всеки може да участва в надпреварата за спечелването на джакпота в играта 6/49 срещу залог за 1 комбинация от 1,20 лева. За 2011 година са предвидени 12 специални тиражи на играта 6/49 - ТОТО 2. Набраните средства в 10 от тях ще бъдат предоставени за изграждане и реконструкция на спортни обекти и съоръжения за масов детско-юношески спорт в 10 града на България, съвместно със съответните общини.
Със средствата от Великденския и Коледния тираж ще бъдат подпомогнати деца в неравностойно положение. С провеждането на специалните тиражи Български спортен тотализатор не само подкрепя българския спорт, но успешно изпълнява и поетата социална отговорност към децата - спортната надежда на България. Първият за тази година специален тираж на играта 6/49 беше проведен на 30 януари 2011 г. (тираж номер 8), съвместно с Община Враца. Средствата от него бяха предоставени за изграждане на нова спортна площадка в ж.к. "Дъбника", гр. Враца.
Община Стара Загора ви призовава да участвате със своя попълнен фиш и по този начин да подкрепите една хубава кауза ЗА развитието на спорта в красивия ни град!

Още новини