Начало Новини Актуално Тол платформа предлага дигитални услуги за транспортния бранш в съответствие с европейската директива

Тол платформа предлага дигитални услуги за транспортния бранш в съответствие с европейската директива

Актуално

Тол таксуването стана дигитално, като Европейската комисия постави пред страните-членки изискване за въвеждане на единна електронна тол услуга EETS. „Интелигентни трафик системи“ АД разработи в съответствие с европейските стандарти онлайн платформа, която предлага на превозвачите не само удобно и бързо заплащане на пътни такси у нас и в ЕС, но и пълно обслужване на бизнеса и всички необходими услуги в едно дигитално пространство. 

TollPass.bg e първата онлайн платформа в България, на която са достъпни всички транспортни услуги - може да се купи електронна винетка за лекия автомобил или да се осъществи автоматично тол таксуване за тежкотоварните превози, да се провери за нарушения и да се плати компенсаторна такса, да се закупи маршрутна карта или да се проследи с GPS автомобилния парк в България и Европа, като бъде управляван дистанционно от флийт мениджърите.

На TollPass.bg в реално време се отчита тол таксуването с едно бордово устройство TollPass Eurobox за 15 европейски държави и тол системи включително и България. Вече не се налага закупуване и монтиране на различни устройства при пресичане на границите, както и сключване на договори и администрирането им с доставчици от съответните държави от ЕС.

Още новини