Начало Новини Актуално ТЕЦ Ей И Ес Гълъбово подарява на първокласниците раници

ТЕЦ Ей И Ес Гълъбово подарява на първокласниците раници

Актуално
Рой Рийд

ТЕЦ Ей И Ес Гълъбово ще подари за първия учебен ден на всеки от 114- те първокласника в община Гълъбово раница, оборудвана с учебни пособия. Инициативата е израз на вече станалото традиционно сътрудничество на компанията с местните училища.   

Подобряване качеството на образованието на територията на общината е една от основните програми от корпоративната социална политика на ЕЙ И ЕС Гълъбово, дейностите по която са резултат на съвместната работа и диалог между ЕЙ И ЕС Гълъбово и експертите от Отдел Образование и директорите на учебните заведения в общината, пише в своето писмо до директорите на училищата Рой Рийд, директор на централата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Програмата за социална отговорност на ТЕЦ Ей И Ес Гълъбово изразява желанието на компанията да бъде полезна на местната общност и да подпомага развитието на региона.

Това е поредна инициатива на компанията за 15 септември и е символ на ангажиментите, които Ей И Ес поема за дългосрочно партньорство с местните институции. 

Още новини