Начало Новини Актуално ТЕЦ Ей И Ес Гълъбово направи дарения на три социални заведения

ТЕЦ Ей И Ес Гълъбово направи дарения на три социални заведения

Актуално
Ей И Ес дарения социални заведения

Три социални заведения в община Гълъбово спонсорира ТЕЦ Ей И Ес Гълъбово със средствата, които бяха предназначени за корпоративни коледни подаръци за партньорите на компанията. Дружеството проведе инициативата за първи път в края на 2011 година, когато вместо обичайните тефтери, химикалки и годишни календари, партньорите й получиха картичка на SOS Детски селища.

Тя беше придружена от послание, че спестените пари от корпоративни подаръци ще подпомогнат благородни каузи на територията на община Гълъбово, препомнят от енергийното дружество.

Така в Дневния център за деца и младежи с увреждания в Гълъбово бе изградена нова детска площадка, където сега всеки ден 15 души ползват уредите, които са пригодени за деца със специални нужди.

Друго място, което получи подкрепа, е Домът за стари хора Защитено жилище в село Априлово. За първи път, откакто е построена сградата, покривът й бе ремонтиран. Така обитателите й вече не се притесняват от есенните дъждове и зимните снегове, които често я наводняваха.

Третата институция, на която екипът на Ей И Ес Гълъбово помогна със заделените средства, е местната Общинска организация на Съюза на инвалидите в България. Тя получи нужните уреди за рехабилитация.

Уютът и спокойствието, които този жест донесе на хората, са несъизмерими и с най-скъпите материални богатства, сподели изпълнителният директор на TEЦ Ей И Ес Гълъбово Рой Рийд.

ЕЙ И ЕС реализира десетки социални проекти на територията на община Гълъбово и региона. Изборът на каузи е продиктуван от ценностите на ЕЙ И ЕС, свързани с развитието на общността, инвестициите в по-добра среда, в инфраструктура и образование.

Още новини