Начало Новини Актуално Търговско-промишлената палата на Пермския край извършва търсене на партньори

Търговско-промишлената палата на Пермския край извършва търсене на партньори

Актуално

PermТърговско-промишлена палата - Стара Загора информира за възможност за осъществяване на бизнес партньорства между български и руски фирми. 

Днес живеем в сложно и ново време. И всички промени идват за добро. Започваме да работим по нов начин. Партньорството с руски фирми, особено сега, по време на големите реформи в Русия, ще създаде солидна основа за голямо съвместно бизнес бъдеще. Това се казва в писмо от Търговско-промишлената палата на Пермския край. Това е една от най-големите и водещи в Русия палати, успешно оперираща през последните 5 години в страните от Балканския полуостров. Тя обяви, че извършва търсене на партньори в Русия от 15 юли до 15 август 2020 г.

На официалната страница на уеб сайта на камарата permtpp.ru ще бъдат публикувани всички предложения от българските фирми - оферти за партньорство, покупка или продажба на стоки, както и всички оферти от фирми от Пермския край и от други руски региони.

На 15 юли ще се проведе официална онлайн конференция на всички участници (на платформата Zoom) с представяне на възможностите на Камарата и нейната работна процедура за участниците.

Какво могат да направят служителите на Търговско-промишлената палата на Пермския регион за Вас:

  •  ще намерят потенциални партньори за съвместен бизнес в Русия и / или България
  •  ще намерят потенциални купувачи за стоки и услуги от България
  •  ще намерят руски доставчици за българските купувачи
  •  ще проведат първоначалните преговори
  •  ще организират директен контакт между партньорите
  •  ще дадат консултации по правни и финансови въпроси на бизнеса в Русия
  •  ще модерират преговорите между Вас и Вашите партньори

Информацията за всяка компания и всички контакти ще остане в базата с данни на Камарата и впоследствие ще бъде използвана за представяне на фирмите на други потенциални партньори в Русия и ОНД.

От 1 до 15 юли 2020 г. ще се проведе регистрация на участниците трябва да изпратите Заявка на Почетния представител на Пермската палата в България Юлия Вавилова и да извършите плащане в размер на 960 лева по сметката на организатора: Арго-Инвестмънт ЕООД, ЕИК 200384058, адрес: 9000, Варна, ул. Софроний Врачански,№ 6, оф. 2, IBAN: BG48STSA93000023667808 DSC банка.

 Обикновено, търсенето на партньори в чужда държава е много трудоемко, отнема време и струва скъпо. Ние, водени от желанието за разширяване на дружеските връзки, ще направим това вместо Вас на посочената символична цена.

В периода от 15 юли до 15 август 2020 г. всеки участник ще започне да получава информация за фирмите, които са проявили интерес към неговия бизнес, и ще получи възможност лично да установи контакти и да води преговори.

  • Всички контакти се осъществяват чрез Представителя на Пермската търговско-промишлена палата в България Юлия Вавилова: Viber, WhatsApp, Telegram +359879051548, +79024720649 yuliyavavilova@gmail.com

Още новини