Начало Новини Актуално Търговско-промишлена палата - Стара Загора стана представител на ДЖОБС

Търговско-промишлена палата - Стара Загора стана представител на ДЖОБС

Актуално

статистика търговияТърговско-промишлена палата - Стара Загора стана представител на микрофинансиращата институция ДЖОБС ЕАД, която е в състава на Българска банка за развитие. Новата дейност на работодателската организация ще бъде представена по време на коктейл в конферентната зала на Палатата на 29 януари 2013 г., от 11,00 часа.

Създаването на представителството на МФИ ДЖОБС в Стара Загора е резултат на политиката на организацията да бъде по-близа до проблемите на бизнеса и да предлага все по-адекватни инструменти за тяхното решаване. То е продължение на партньорството на Палатата с Българска банка за развитие.

МФИ ДЖОБС финансира дейността на микро и малки предприятия (в т.ч. и стартиращи), кооперации, както и земеделски производители и самонаети лица. По този начин се създават условия за успешно развитие на микро бизнеса. Използването на ефективни модели и практики в сферата на микрофинансирането ще допринесе за запазването на работни места и създаването на нови.

На представянето на новата дейност на Палатата ще присъстват Мартин Ганчев – изпълнителен директор и член на СД на МФИ ДЖОБС ЕАД и Костадин Мунев – прокурист на МФИ ДЖОБС ЕАД.

джобс представителства Стара Загора

Още новини