Начало Новини От Палатата Търговско-промишлена палата - Стара Загора събира информация за дейността на стартъп компании

Търговско-промишлена палата - Стара Загора събира информация за дейността на стартъп компании

От Палатата

Във връзка с разработване на планове и програми за регионално развитие и засилващия се интерес на национални и международни инвеститори към района на Стара Загора и България, Търговско-промишлена палата - Стара Загора събира информация за дейността на стартъп компании.

Стартъп компаниите могат да изпратят кратка информация в свободна форма, с посочване на: предмета на дейност; региони, в които развиват или имат намерение да развиват дейността си; контакти за връзка.

Търговско-промишлена палата Стара Загора ще използва своят опит, контакти и експертиза, включително и като член на Enterprise Europe Network - най-голямата бизнес подкрепяща европейска мрежа, за да съдейства комплексно, включително и за установяване и развиване на полезни партньорства.

Като пример посочваме запитване от висшия мениджмънт на Видеотон - Унгария, с искане на информация за стартъпи, развиващи дейност в областта на роботиката и автоматизацията. Интересът е насочен към партньорство с възможност за финансиране на подобни проекти, както в Стара Загора и региона, така и в национален мащаб.

 

Още новини