Начало Новини Актуално Търговско-промишлена палата - Стара Загора е партньор при провеждането на благотворителен Бал в Операта

Търговско-промишлена палата - Стара Загора е партньор при провеждането на благотворителен Бал в Операта

Актуално

Търговско-промишлена палата - Стара Загора е съпричастна с предстояща благотворителна инициатива и прави покана за участие в дългоочаквания БАЛ В ОПЕРАТА на 22-ри октомври (събота) от 19.00 часа на. Това изключително събитие се инициира и организира от СНЦ

НАСТОЯТЕЛСТВО НА СТАРОЗАГОРСКА ОПЕРА с благородната идея да подпомогнем любимия оперен театър - гордостта на Стара Загора, в сложната му, даряваща удоволствие и радост, дейност, в създаването на великолепните оперни и балетни спектакли, с които печели многобройни почитатели в страната и чужбина.

Каним Ви да се потопите в приказния свят на балните танци. Тази вълшебна вечер ще Ви предложи празничен концерт с участието на оперните и балетни звезди, балета и оркестъра на Старозагорската опера под диригентството на маестро Владимир Бошнаков, изискана вечеря в богато декорираното фоайе, бална програма с участието на балетни формации, хор и оркестър, възможност за участие в елегантните класически бални танци.

Бъдете с нас, бъдете най-специални гости - приятели на Старозагорската опера, призовава Татяна Станчева, председател на СНЦ и Инициативен комитет.

При желание, можете да потвърдите Вашето присъствие на тел. 0888 939900, Георги Митев.

Ще Ви бъде предоставена ПОКАНА-КУВЕРТ на стойност 200 лв., която включва билет за Празничния концерт, куверт за тържестве- ната вечеря с бална програма, участие в благотворителната инициатива.

Бихте могли да заявите подкрепата си за Старозагорската опера и на следната банкова сметка:

СНЦ Настоятелство на Старозагорска опера бул. М.М. Кусев 30

БУЛСТАТ 176949032 ВIC: UNCRBGSF IBAN: BG39UNCR700 01522471986

Балът ще се проведе съобразно световните бални традиции с на- мерението да стане традиционен. Бъдете сред неговите създатели, обединени от любовта към оперното и балетно изкуство.

Дрескод:

- дълги рокли за дамите,

- смокинг или тъмен костюм за господата.

 

 

 

Още новини