Начало Новини Актуално Търговско-промишлена палата подготвя новия брой на Икономически годишник на регион Стара Загора

Търговско-промишлена палата подготвя новия брой на Икономически годишник на регион Стара Загора

Актуално

Търговско-промишлена палата започна подготовката на новия брой на Икономически годишник на регион Стара ЗагораТърговско-промишлена палата - Стара Загора работи по подготовката на поредното 13-о издание на Икономически годишник на регион Стара Загора - 2014. Годишникът е пълноцветна, двуезична книга. Електронна версия се публикува и в интернет на сайтове на Палатата.

Икономически годишник на регион Стара Загора се наложи като полезен и търсен източник на информация за региона. Това е единственият регионален справочник, който представя: икономическото развитие на региона; финансова информация за дейността на фирмите; тенденции за развитието на секторите на икономиката, анализи и сравнителни данни с предходни периоди и с показатели за страната; класации по определени икономически критерии (оборот, печалба и др.); конкретни проекти с акцент върху приноса на определени фирми за развитието на икономиката в региона; рекламно представяне на фирмите, подкрепящи изданието и кратко представяне с адресна информация на фирмите членове на Палатата.

Изданието е проект, финансиран със собствени средства на Търговско-промишлена палата - Стара Загора. Той се реализира благодарение и на приноса на бизнеса от региона и благодарение на рекламното представяне на фирми.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора отправя покана към всеки, който има интерес да подкрепи изданието и да се включи в него с реклама.

 

Още новини