Начало Новини Актуално Търговските палати в Стара Загора и Одрин ще работят съвместно в помощ на бизнеса (видео)

Търговските палати в Стара Загора и Одрин ще работят съвместно в помощ на бизнеса (видео)

Актуално

Търговските палати в Стара Загора и Одрин ще работят съвместно в помощ на бизнесаЗам.-председателят на Търговско-промишлена палата - Стара Загора Красимира Соколова обсъди с председателя на Палатата в Одрин Реджеп Зипкинкурт съвместни действия в полза на бизнеса. Това стана по време на посещение на бизнес делегация и журналисти от турския град в Стара Загора.

Одрин е град с богато историческо минало, също като Стара Загора. Трябва да работим в посока на засилване на туристическия обмен. Можете да предложите дегустация на вина и посещения на чудесните музеи, с които разполагате, каза Реджеп Зипкинкурт.

Красимира Соколова заяви, че Палатата в Стара Загора ще съдейства за създаване на кооперационни връзки и има успешен опит в работата по европейски проекти. Тя запозна гостите с дейностите на организацията и с най-голямата бизнес подкрепяща мрежа Enterprise Europe Network.

Ръководствата на двете работодателски организации се договориха да организират посещения на български и турски бизнес делегации.

Търговските палати в Стара Загора и Одрин ще работят съвместно в помощ на бизнеса

Търговските палати в Стара Загора и Одрин ще работят съвместно

 

Още новини