Начало Новини Актуално Търговската верига Комфорт открива европейски център

Търговската верига Комфорт открива европейски център

Актуално
осветителни тела Комфорт

Нов, супермодерен търговски център открива в Стара Загора Стройкомплект МД ООД, познат с търговската си марка Комфорт. Правим го въпреки кризата, заради верните ни партньори, с които работим от създаването си през 1993 г., с надеждата, че заедно ще оцелеем и продължим напред, казва управителят Димитър Димов.

С общата си площ от 5600 кв. м разгъната застроена площ, специализираният за ел. апаратура, осветление и консумативи търговски център е най-големият в Европа. Събрал е изобилие от качествени стоки на квалитетни марки на изключително добри цени. Всеки от трите етажа е красиво подреден тематично с мисъл за удобство на клиентите.

Първият етаж предоставя огромна номенклатура кабели, проводници, апаратура, инсталационни тръби, улично осветление, насочени както към ремонтни дейности, така и към изграждане на нови обекти.

На втория етаж в новия търговски център Комфорт МД има от а до я в областта на битовото и градинското осветление, вкл. ключове, контакти, лунички, плафониери, трафове и осветителни тела на най-добрите европейски марки Шнайдер, Льогрант, Бетичино, Деликси, Вива и др., които фирмата дистрибутира.

Третият етаж залива посетителя с разкош и красота отхармонично събраните и изложени заедно осветителни тела и мебели от най-ново поколение. Клиентите могат да почерпят практични идеи за градината, за детската стая, хола или офиса, или да получат компетентен съвет за модерно индивидуално обзавеждане в своя дом или офис. Част от третия етаж е проектиран и превърнат в удобен офис на домакините. Тук има и модерни зали за обучение на енергетици, елтехници, проектанти, дизайнери и архитекти, пише вестник Национална бизнес поща.

Ако се уморите от изобилието в търговския център, или пожелаете да седнете на делови разговор с партньор, може да поседнете в уютния кафе-аперитив, разположен още на входа. Тук има и удобен паркинг с 60 паркоместа.
Официалното откриване на тази най-нова придобивка на Стара Загора се очаква да се случи в края на месец май.
Новият комплекс се намира в кв. Индустриален, по пътя за Еленино.

 

Още новини