Начало Новини Актуално Талантливи малки художници от Стара Загора ще получат награди

Талантливи малки художници от Стара Загора ще получат награди

Актуално

награди конкурс детски рисункиПобедителите в конкурса за детска рисунка Пощальонът на M&BM Express в моя град ще бъдат наградени на официална церемония. Тя ще се състои на 11 януари, от 11,00 часа, във фоайето на Община Стара Загора. Конкурсът беше обявен преди Коледа като част от празненствата и специално организирания за целта Коледен базар в центъра на Стара Загора.

Инициативата е съвместна между Община Стара Загора и фирма M&BM Express и има за цел да насърчи децата в усилията им да развиват таланта си.

За най-добрите рисунки фирма M&BM Express e осигурила три награди. Номинираният участник на първо място ще грабне талон за покупка на обувки от магазин в Стара Загора на стойност 150 лева. За подгласника на победителя, M&BM Express пък е осигурила награда от 100 лева. Класираният на трето място участник ще бъде възнаграден от M&BM Express за усилията си с ваучер за покупка на обувки в размер до 50 лева. Кметът на общината Живко Тодоров, който е и патрон на инициативата заедно с г-н Павел Петров, управител на фирма M&BM Express, ще се срещнат с децата и лично ще връчат наградите на отличените участници в конкурса.  

Специални гости на церемонията ще са и децата от Дом Незабравка, чийто рисунки също ще превърнат фоайето на Община Стара Загора в своеобразна галерия, събрала детските мечти върху нарисуваните листове.

Припомняме, че конкурсът започна на 7 декември 2012 г. В рамките на един месец  децата рисуваха, а картините на участниците бяха събрани на 7 януари 2013 г. от специалната пощенска кутия на M&BM Express Поща за Дядо Коледа, която беше поставена до арката на Коледен фестивал Стара Загора.

Още новини