Начало Новини Актуално Строител ВД взе наградата Гепард на вестник Пари

Строител ВД взе наградата Гепард на вестник Пари

Актуално
Веселин Драгов

Старозагорската строителна фирма Строител ВД води класацията за най-динамично развиващи се компании за Старозагорски регион. Класацията е публикувана в изданието на вестник Пари Гепард. Наградата беше връчена на собственика на компанията, инж. Веселин Драгов, от председателя на Търговско-промишлена палата – Стара Загора Олег Стоилов.

Домакин на конференция Гепард тази година беше Пловдив. В конференцията участваха представители на бизнеса от Пловдив, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Смолян, Пазарджик, Благоевград, Кюстендил, Перник, София и София-област. Приветствие към участниците в конференцията отправи областният управител на Стара Загора Йордан Николов.

Старозагорската строителна компания Строител ВД е сред фирмите в България, които постигнаха най-високи резултати във времето на икономическа криза. Убеден съм, че за силните в бизнеса кризата носи предимства, каза при връчването на наградата инж. Веселин Драгов.

Рейтингът на най-динамично развиващите се компании у нас Гепард е изготвен от независимата счетоводно-одиторска компания Актив. Тя има над 5-годишна практика в изследване на фирми, класирането им по бизнес показатели и анализирането на бизнес информация. В класацията Гепард 2010 са проучени резултатите на компании за 2009 спрямо 2007 г., като основният показател са приходите от продажби. В рейтинга на най-динамично развиващите се компании попадат тези, които имат годишен оборот над 500 хил.лв., стартирали са дейността си преди 2007 г., не са отбелязвали загуба за изследвания период и не са финансови или холдингови дружества.

През 2010 г. вестник Пари издава три регионални списания Гепард – Черноморие,  Регион Юг и Регион Север. Първите две списания, Черноморие и Юг, са вече факт.

вестник Пари - Гепард
Председателят на Търговско-промишлена палата – Стара Загора Олег Стоилов връчва наградата на собственика на Строител ВД инж. Веселин Драгов

вестник Пари - Гепард
Веселин Драгов (вляво), Петър Ангелов, изпълнителен директор на Стандард профил - България АД, Олег Стоилов, председател на УС на Търговско-промишлена палата - Стара Загора и областният управител на Стара Загора Йордан Николов на конференцията на вестник Пари Гепард в Пловдив, 16 ноември 2010 г.

Още новини