Начало Новини Актуално Стефан Шоселов, собственик и управител на Новотехпром ООД: Върнахме се 5 години назад

Стефан Шоселов, собственик и управител на Новотехпром ООД: Върнахме се 5 години назад

Актуално

През 2009 г. направихме най-голямата си инвестиция - тази в Завод 4 в ГОЛЕШ за дълбоки покривни и стенни профили. Същевременно за нас тази година беше година на загуби. Заради икономическата криза се върнахме 5 години назад. Снижението на цените на металите се отрази зле на нашия бранш.

Вече забелязвам тръгване нагоре, но ми е трудно да прогнозирам какво ще се случи в близките месеци. Регистрира се и оживление в индустриалното строителство. Като цяло обаче оборотите спаднаха значително. Заради това тази година не можем да си позволим да раздадем коледни премии. Затова пък успяхме да спестим съкращенията и намаляването на работните заплати. Но банкет за служителите ни ще направим и за него няма да се скъпим. На трапезата ще има за всеки каквото си поиска.

Мнението е публикувано във  вестник Национална бизнес поща

* * *
Фирма Новотехпром - Стефан Шоселов - Стара Загора е създадена през 1989 г. Първоначалната й дейност е свързана с внос на бензиноколонки, резервни части за тях и за хладилна техника. След 1996 фирмата насочва своята дейност към търговия на едро и дребно с резервни части за хладилна, климатична и енергетична техника. Днес фирмата разполага с модерен търговски център и две производствени бази.

И днес дейността на фирма Новотехпром, с управител Стефан Шоселов, е насочена към търговия на едро с резервни части за хладилна, климатична и енергетична техника, термоизолационни панели. Продаваните термопанели са с по-високо качество и по-ниски цени, спрямо внасяните от други фирми в България. Нова номенклатура стоки е търговия с поцинкована, горещовалцована и студеновалцована ламарина, стоманени профили. 99% от стоката се закупува предимно от Западна Европа. Основни доставчици, с които търгува фирмата и има сключени договори са: Thyssen Bausysteme GMBH Германия, Bitzer - Германия, Danfoss-Maneurope Дания, Copeland Германия, Gelphafred Испания, Roller Германия, Behr - Германия, Borasa Испания, Vermacold Белгия, Ince Италия.

Новотехпром - търговски център


6000 Стара Загора
кв. "Индустриален"
ул. "Калояновско шосе" 16
тел.: 042/ 603 309
042/ 621 395
042/ 256 097
факс: 042/ 603 277

Новотехпром - Производствена база 3 Индустриална зона


6000 Стара Загора
кв. "Индустриален"
ул. "Воевода Стойно Черногорски" 58 (бивш завод "Светлина")
тел.: 042/ 605 404
факс: 042/ 605 403

Новотехпром ООД внедри и прилага Система за управление на качеството ISO 9001:2000 с област на приложение търговия с хладилна, климатична, енергетична техника, термоизолационни панели и ламарина, производство на профили от ламарина.

Още за Новотехпром и Стефан Шоселов

Още новини