Начало Новини Актуално Стартира процедура по набиране на заявки от работодатели от реалния сектор по проект Подкрепа за заетост

Стартира процедура по набиране на заявки от работодатели от реалния сектор по проект Подкрепа за заетост

Актуално

Стартира процедура по набиране на заявки от работодатели от реалния сектор по проект Подкрепа за заетостДирекция Бюро по труда - Стара Загора стартират прием на заявки за разкриване на работни места от работодателите от реалния сектор за периода от 13.03.2015 г. до 20.03.2015 г. Продължителността на субсидираната заетост по проекта е 6 месеца.

Заявките се подават по утвърдения образец придружени от документите за допустимост на кандидатите за участие в проекта и декларациите към тях.

Процедурата на одобряване на подадените заявки ще се извършва по критерии за подбор и оценка на работодатели от Съветите за сътрудничество към ДБТ, която е неразделна част от Методиката по проекта.

Приоритетни групи по проекта са:

  • работодатели с производствена дейност и услуги;
  • безработни лица – продължително безработни, младежи, лица над 50-годишна възраст и роми.

При разпределение на работните места с предимство ще се удовлетворяват заявки на работодатели от общини засегнати от природни бедствия.

За контакти и повече информация: Дирекция Бюро по труда - град Стара Загора, ул. Ст. Караджа 8, стая 112, тел: 042 697545 и 697546, asbt@abv.bg - Анна Славова.

Още новини