Начало Новини Актуално Стартира ежегодната кампания на Пикадили в подкрепа на българските училища

Стартира ежегодната кампания на Пикадили в подкрепа на българските училища

Актуално

Стара ЗагораНа 19 август започва ежегодната кампания на Пикадили в подкрепа на българските училища. “Супер битката на училищата” ще продължи до 29 септември, като всеки, който закупи училищни артикули на стойност над 10 лв. от Пикадили, ще получи уникален код, с който да гласува за любимото си школо на www.heroes.piccadilly.bg.

Един глас носи на училището 10 точки, като всеки може да гласува неограничен брой пъти в рамките на кампанията, съобщиха от търговската верига.
Училищата събрали най-много гласове - по едно в София, Варна, Бургас, Велико Търново, Ловеч, Стара Загора, Видин, Самоков, Пловдив, Ямбол и Габрово ще получат дарения от водещата търговска верига, съобразени с техните нужди и предпочитания.
Тази година освен модерни спортни съоръжения, Пикадили предлага на училищата победители избор между ново оборудване за кабинетите, компютърно оборудване и софтуер, както и българска и чуждоезична художествена литература. При определянето на наградата ще се вземат в предвид и предпочитанията на всички, които са гласували за съответното училище.  Класовете, поканили най-много хора да гласуват за тяхното училище на сайта на кампанията, ще получат персонални подаръци и титлата “Герои на училището”.
“Супер битката на училищата” ще се провежда и във Facebook, като всеки, който стане фен на кампанията в социалната мрежа, ще получи персонален код, с който да гласува за своето училище и да добави 5 точки към неговия актив.
През първите две седмици на “Супер битката” всички ученически пособия за първокласниците ще са на изключително атрактивни цени - 4 броя тетрадки за първи клас ще могат да се купят за 55 ст., тетрадка на Disnеy за първолаците ще струва 33 ст., а раница от известната марка ще се продава за 23.99 лв. От 2 септември до края на кампанията и предложенията за по-големите ученици ще са на изключително ниски цени.
Миналата година инициативата на Пикадили предизвика интереса на хиляди българи, които искаха да помогнат на тяхното бившо или настоящо училище, като  броят на гласувалите от 10-те града, в които Пикадили присъства, надхвърли 20 000 души. Тази година за пръв път в кампанията ще могат да вземат участие и учениците от Габрово, където през месец март отвори врати Пикадили Мол Габрово.

За Пикадили:
Пикадили е верига супермаркети с 15-годишна история. Магазините й са изградени съобразно световните тенденции в оборудването и технологията на обслужване. Веригата разполага с 28 обекта в единадесет града – София, Варна, Бургас, Велико Търново, Ловеч, Стара Загора, Видин, Самоков, Пловдив, Ямбол и Габрово, от които 21 супермаркета и 7 обекта от типа corner shop с марката „Пикадили Експрес”. Предимствата, които Пикадили предоставя, са уютна обстановка за пазаруване, персонално обслужване, добър избор на стоки, разнообразие от съпътстващи услуги, собствена програма за лоялни клиенти.

 

Още новини