Начало Новини Актуално Старозагорските депутати от ГЕРБ ще работят за развитието на културно-историческия туризъм

Старозагорските депутати от ГЕРБ ще работят за развитието на културно-историческия туризъм

Актуално

Старозагорски депутати развитие културно-исторически туризъмЩе поддържаме добър диалог с останалите народни представители, избрани от Старозагорски регион и ще отстояваме интересите на обществото, обявиха депутатите от ГЕРБ. На срещата с журналистите участваха Пламен Йорданов, Андон Андонов и Аксения Тилева, както и общинският координатор на партията в Стара Загора Емил Христов.

Основен приоритет за нас е изграждането на тунела под Шипка, който, за съжаление, липсва като стратегически обект в транспортната програма на новото правителство, каза Пламен Йорданов. Заедно с тунела трябва да се реализира 4-лентовият път, свързващ Стара Загора с автомагистрала Тракия.
Други важни приоритети за депутатите от ГЕРБ в Стара Загора е развитието на културно-историческия туризъм, намиране на стратегически инвеститор за създаване на карго летище, стабилизиране и развитие на Мини Марица изток ЕАД.

В момента положението в дружеството е изключително тревожно. Първата спешна мярка е да се възстанови старата методика на определяне на цената на въглищата, а не както беше досега тя да се определя еднолично от ресорния министър, коментира депутатът Андон Андонов, който досега е бил ръководител на отдел Електроснабдителен район в дружеството.

Старозагорските народни представители от ПП ГЕРБ продължават редовните си срещи с жители на областта. Всеки понеделник в Стара Загора и Казанлък ще работят приемни в офисите на партията, а за останалите общини предстои да бъдат уточнени местата и датите за среща с депутатите.

Още новини