Начало Новини Актуално Старозагорските атакисти застават зад лидера си Волен Сидеров

Старозагорските атакисти застават зад лидера си Волен Сидеров

Актуално

Цялата организация на Политическа партия Атака в Стара Загора застава зад нашия лидер Волен Сидеров - каза за медията ни Георги Георгиев, заместник-председател на общинската организация. - Това е становището и на абсолютно всички организации на територията на областта и на страната, които имат съвещателен вот.

На сбора, проведен преди няколко дни в столицата, с участието на всички областни и общински координатори и на депутатите от парламентарната група, абсолютно никой не е заел друга позиция, пише вестник Старозагорски новини. Всички общински координатори заявиха, че организациите им стоят зад настоящия лидер Волен Сидеров.
От Стара Загора на партийната сбирка е присъствала Радка Савова, която е член на Общинския сбор.
Георги Георгиев съобщи още, че доведеният син на Сидеров - Димитър Стоянов, единодушно е изключен от ръководството и от самата партия, с което смята въпросът за приключен.
Старозагорската организация е на мнение, че това е поредната провокация на Димитър Стоянов. От няколко месеца той не е участвал в дейността на партията. Дори в деня и нощта на изборите не е бил в Централата.
На 21 декември т.г. в столицата ще се състои Национален сбор (конгрес), за да се отчете дейността на ПП Атака и на парламентарната група. Ако на място постъпи предложение за смяна на лидера, ще бъде подложено на гласуване.

Още новини