Начало Новини Актуално Старозагорката Северина Шопова вдига сватба в Брюксел на 29 април

Старозагорката Северина Шопова вдига сватба в Брюксел на 29 април

Актуално
Северина Шопова

На 29 април, когато ще се състои събитието на годината в Англия – сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън, чаровната старозагорка Северина Шопова ще сключи брак с младия и усмихнат белгийски юрист Питър де Бюс в Брюксел от 11 часа.

Според източници от Еврокомисията, бъдещата съпруга е поръчала две рокли, но все още се пази в тайна тоалетът, с който ще застане пред олтара в сватбения си ден. Роклите са поръчани специално за събитието в модни къщи в Лондон и Антверп.

Младата двойка се запознава в Ротаракт клуб, Каутенберг Брюксел, в който и двамата членуват, а годежният пръстен се озовава на ръката и с романтично предложение в навечерието на Коледа. В ролята на свидетели на тържествената церемония в Общината, за да бъде спазен и деликатния за Белгия баланс, ще се явят Президентът на Клуба фламандецът Саймън и французойката Сара.

Северина Шопова: Бакалавърска степен - Международни отношения в Бъкингамския университет.
Магистратури: Европейска политика в London School of Economics.
Международна политика и Европейско право в CERIS , Брюксел. Съветник по публичните политики в Научно изследователския съвет на Европейската Комисия.

Питър де Бюс: Магистър по търговско и финансово право на Брюкселския университет и след специализация в международната академия за млади професионалисти в Ню Йорк. Работи за голяма американска застрахователна компания.

Още новини