Начало Новини Актуално Старозагорец свали 53 кг със спорт в залата на Pure Jatomi в Стара Загора

Старозагорец свали 53 кг със спорт в залата на Pure Jatomi в Стара Загора

Актуално

pure jatomi stara zagora mall galleria

С 53 кг успя да намали теглото си 28-годишният Васил Тодоров от Стара Загора. Миналата година през юни 184-сантиметровият младеж е бил 150 кг. Приятелят му Георги го води във фитнес залата на Pure Jatomi в мол Галерия. Георги спортува от доста време, 115 кг е, но с изградена мускулатура. Дотогава аз не бях спортувал нищо, споделя Васко.

За тренировките ми помагаше треньор от фитнеса - Диян. Той ми назначи и хранителен режим. Оказа се, че не е трудно. Е, трябваше ежедневно да проявявам воля и инат. Но резултатите ме стимулираха.

В началото той успявал да сваля всеки ден по 1 кг. Изключил хляба, сладкото, газираното, алкохола. Натоварването не било голямо. За 4-5 месеца постигнал първата си цел - да стане от 150 на 110 кг. Следващата цел - още 10 кг надолу, била постигната малко по- трудно. Наложило се хранителният режим да стане по-строг, да следи грама- жа на храната, количеството приемани въглехидрати и протеини. Но когато и тя била постигната, Васко бил много доволен от себе си. Сега е 97 кг и целта му е да свали още 2 кг. Не бърза, защото иска организмът му да посвикне с новото тегло.

Вече тренирам за релеф и оформяне на мускулатурата, с гордост споделя младият човек. 4 - 5 пъти седмично съм във фитнес Pure Jatomi. В Галерия ми е не само хубаво, но и много удобно - работя в Загорка. Продължавам да се допитвам до инструктора ми, но тренирам самостоятелно. Заниманията му включват 3 силови тренировки седмично, завършващи с по 35 - 40-минутни кардио упражнения, и една тренировка седмично само кардио, минимум 60 минути. Ръцете ми вървят добре, гърдите поизостават, но ще се справя и с това, споделя Васил. Чувствам се свеж, бодър, пълен с положителни емоции. Наричат ме манекена. Повече ме харесват и момичетата, смее се младежът, който е ерген.

По неговия пример се запалили много хора, но болшинството се оказали несериозни. За подобен резултат трябва силна воля, разкрива тайната на успеха той. И си спомня не един случай, когато много му се прияждало сладко. Гледам вафлата, отварям я, но успявах да се удържа, описва изкушенията си старозагорецът. Сега си позволява по 1 лъжичка мед. У дома близките му също преминали на здравословно хранене - покрай него вкъщи готварската сол е заменена с хималайска, олиото - със зехтин, бялата захар - с кафява. Най-трудно е с брат ми. Тошко е готвач, ако успее да отслабне, ще е по-голям герой от мен, споделя старозагорецът.

Информация: вестник Национална бизнес поща

Още новини