Начало Новини Актуално Стара Загора е включена в програмата на Innovation Capital в търсене на предприемачи с идеи за бизнес

Стара Загора е включена в програмата на Innovation Capital в търсене на предприемачи с идеи за бизнес

Актуално

Отдел Инвестиции на Община Стара Загора (Invest Stara Zagora), посреща Фонда за рисков капитал Innovation Capital на 22 юни. Събитието е насочено към предприемачи и бизнес лидери не само от Стара Загора, но и от цялата страна. Инвестиционните мениджъри Явор Гочев и Кристиян Бегажев ще споделят повече информация за възможностите за финансиране, които Фонда предлага. Участниците във форума ще се запознаят с представители на местната екосистема и амбициозните бизнес лидери в града и ще споделят мнения относно идеите на предприемачите.

Мястото, на което ще се проведе събитието, е новооткритото споделено работно пространство Co-working space The Lodge, а началото е от 18:00 часа.

Повече информация за събитието, както и регистрация за него - може да намерите на следния адрес: https://invest.starazagora.bg/en/news-and-events/stara-zagora-will-be-part-of-the-innovation-capital-program-in-search-of-entrepreneurs-with-business-ideas.

Още новини