Начало Новини Актуално Стара Загора е домакин на открития шампионат Бодигард 2012

Стара Загора е домакин на открития шампионат Бодигард 2012

Актуално

шампионат Бодигард

От 5 до 8 юли Стара Загора е домакин на открития шампионат Бодигард 2012.  Той се организира от Българската бодигард федерация (ББФ), под патронажа на  Международната бодигард федерация и със съдействието на Община Стара Загора. Официалното откриване на Бодигард 2012 е на 5 юли, 18.00 ч. пред сградата на Община Стара Загора.

Час по-рано на същото място ще бъде демонстрирана атрактивната дисциплина Съпровождане на VIP лице с използване на похвати от физическа защита. В откриването на шампионата ще участват старозагорецът Теодор Койчинов, танцови ансамбли, водещ на събитието ще е Ива Дойчинова. От 20.00 ч. на сцената пред общината ще се проведе надпреварата в дисциплината Ръкопашен бой.

На 6 юли (петък) състезанието продължава на стрелбищен комплекс Диана в Хасково, с дисциплините „Стрелба в мишена по време на съпровождане”, „Стрелба от различни положения” и „Скоростна стрелба от автомобил”.
На 7 юли (събота) ще се проведе най-атрактивната част от Бодигард 2012. От 9.00 ч. на бул. Цар Симеон Велики започва Майсторско управление на автомобил, от 16.00 ч. пред мемориалния комплекс Бранителите на Стара Загора стартира дисциплината Търсене на взривни устройства в автомобил.
В Бодигард 2012 участие ще вземат отборите на НСО, Българска бодигард федерация, Колеж по охрана и сигурност Св. Георги Победоносец,  АСО – Елин Пелин, както и отборът на Службата за безопасност на Украйна и др.

Още новини